26 Şubat 2010 Cuma

Cupmen by +d

Yaratıcılar bu Caponlar evet ama işlevsellik de her zaman ön planda kendilerinde. Şimdi bahsedeceğim örnekte olduğu gibi...

+d isminde bir tasarım firması bulunmakta Caponya'da. Kendilerini http://www.plus-d.com/ adresinden ziyaret edebilirsiniz. Peki ne yapmış bu yaratıcı Caponlar?

Bildiğiniz gibi noodle Caponya'da sıkça yenilen bir yemek (olsa da yesem, nasıl canım çekti). Ama fast food kültürünün dünyanın dört bir yanına sızması elbette Caponlar'ı da etkiledi. Böyle küçük kaplarda, tek kişilik olan ve üzerine sıcak su ekleyerek kısa bir sürede hazır hale getirebildiğiniz "instant noodle"lar satılıyor.

+d isimli şirket de kabın sıcaklığını hem çok kolay hem de eğlenceli bir şekilde kontrol edebileceğimiz bir ürün geliştirmiş. "Cupmen" adını verdikleri elemanı noodle kabının üzerine koyuyorsunuz ve sıcaklığa göre renk değiştiriyor.

Renk renk Cupmen'ler sizin için ne kadar gerekli veya değişik bilemiyorum ama ben kedilerinden birkaç renk alıp bulduğum her sıcak kabın üstüne konduruveririm :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder